HIRIS Group

HIRIS Group este orientat catre satisfacerea nevoilor clientilor sai, prin oferirea de produse si servicii de inalta calitate. Indiferent ca este vorba despre servicii online sau offline, obiectivul nostru este acelasi: sa oferim clientilor nostri servicii si produse de cea mai buna calitate.

La baza infiintarii acestui grup a fost domeniul de imobiliare ce a luat nastere inca din anul 2002. Acesta pune la dispozitie servicii de consultanta, intermediere, vanzare, inchiriere si solutii financiare, urmand ca in anul 2008 sa ne dezvoltam si pe serviciile online prin intermediul magazinului online www.HIRIS.ro.

In prezent HIRIS Group desfasoara activitati avand urmatoarele sectoare principale: Imobiliare, Cosmetica si Parfumerie, Papetarie si Birotica, Securitate si servicii de Marketing si Web Development. HIRIS Group atinge toate aceste domenii de activitate datorita dorintei de a acoperi cat mai mult nevoile si cerintele clientilor sai.

 

HIRIS Group are ca scop principal oferirea de servicii complete si competente intr-un grad cat mai ridicat de satisfacere a nevoilor clientilor sai.

Misiunea noastra este aceea de a multumi toti cumparatorii si de a deveni un partener de nadejde pe termen lung, pentru clientii nostri.

Valorile companiei noastre sunt: profesionalismul, experienta, orientarea catre client, angajament, competenta si flexibilitate.

Respectul pentru clienti, produsele si serviciile de calitate, profesionalismul de care dam dovada si clientii multumiti reprezinta succesul pentru afacerea noastra.

 
Si cum succesul nostru depinde de succesul si multumirea clientilor nostri, vom tine cont tot timpul de parerile si sugestiile lor pentru atingerea obiectivelor noastre. Cheia succesului HIRIS Group o reprezinta angajatii sai. Pentru ca ne dorim sa atingem gradul maxim de satisfactie al clientilor nostri prin calitatea produselor si serviciilor oferite, HIRIS Group are in spate o echipa profesionista, entuziasta si orientata in permanenta catre formare profesionala.