Parfumuri arabesti Lattafa
Parfumuri arabesti Mahur
Parfumuri arabesti Rave
Parfumuri arabesti Ard-Al-Zaafaran
Parfumuri arabesti Louis-Varel
Parfumuri arabesti Suroori

Parfumuri Arabesti din Orientul Indepartat

Parfumurile orientale arabesti sunt pline de mister, senzualitate si eleganta. Cu traditii de mii de ani, cu incrediente neobijnuite, parfumurile orientale sunt cunoscute si apreciate la nivel national si reprezinta alegerea ideala pentru toti cei care doresc o aroma intensa si distincta.

Lumea exotice a uleiurilor din parfumurile arabesti determina simturile si surprind farmecul exotic misterios al Orientului Mijlociu. Arta parfumurilor orientale este o cultura a excelentei. Flacoanele sunt fabricate cu un design propriu diferit, reprezentand adevarate arte de colectie. Fiecare dintre aceste sticle de parfum sunt plasate intr-o cutie de prezentare la fel de eleganta, care este realizata manual de artizani englezi premiați, folosind hartie de inaltă calitate, realizata exclusiv pentru Roja Parfums.


Parfumuri orientale, persistente si ieftine

Parfumurile arabesti sunt alegerea ideala in ceea ce priveste raportul calitate pret. Printre cele mai vandute parfumuri din aceasta gama se numara cele de la brandurile Al Haramain, Mahur, Lataffa, Suroori, Ard Al Zaafaran si Dhamma Perfumes. 

Desii multe dintre acestea au preturi extrem de accesibile, persistenta lor este peste medie, fiind considerate cele mai bune parfumuri privind raportul persistenta pret. Aromele lor seducatoare, unice si intense te vor captiva si te vor face sa te indragosteti pe loc.

Parfumurile arabesti sunt exotice si au arome orientale, cu picanteria si tonurile lemnoase specifice. In general ingredientele acestor parfumuri sunt: lemn pretios de oud, scortisoara, piper, lemn de santal si tamaie. 

Parfumurile arabesti pentru perfecte pentru toate acele persoane care isi doresc sa aiba parte de arome intense si care vor o experienta unica. La realizarea acestor tipuri de parfumuri se folosesc ingrediente de cea mai buna calitate  iar iscusinta parfumierilor este cea care face diferenta.

Pe Hiris.ro vei gasi o gama complexa de parfumuri arabesti care te va cuceri prin aromele complexe si prin designul acestora cu totul aparte.

OPPIDUM