🌟 Paco Rabanne: Lux și Inovație în Parfumerie 🌟

🔍 Ce face Paco Rabanne un nume cu rezonanță în parfumerie?

💎 Lux și Extravaganță: Fiecare parfum Paco Rabanne este o expresie a luxului și a extravaganței, combinate în arome seducătoare și impunătoare.

🚀 Inovație și Creativitate: Cu parfumuri care sfidează convenționalul, Paco Rabanne a stabilit noi standarde în lumea parfumeriei.

🌹 Diversitate Olfactivă: De la note florale delicate la cele lemnoase intensiv, brand-ul oferă o paletă olfactivă variată, care satisface diverse gusturi și preferințe.

🏆 Apreciere Globală: Multe dintre parfumurile Paco Rabanne au câștigat apreciere globală, devenind preferatele iubitorilor de parfumuri din întreaga lume.

🎁 Cadoul Ideal: Un parfum Paco Rabanne este cadoul ideal pentru cineva care iubește aromele puternice, pline de caracter și personalitate.

🛒 Vrei să experimentezi luxul și personalitatea în formă de parfum? Adaugă un Paco Rabanne în coș și bucură-te de fiecare notă extravagantă! 🛒


Paco Rabanne s-a nascut pe data de 18 februarie 1934 in inima Spaniei Basce, in San Sebastian. Pe vremea cand era copil, el si familia sa au indurat in Spania bombele razboiului inainte de a se exila in Franta datorita afilieriilor politice. Inainte de a se muta in Franta, mama sa a lucrat pentru Balenciaga pe postul de croitoreasa sefa.

In 1952, Paco Rabanne a studiat arhitectura si scoala de arte la Beaux din Paris, si a produs accesorii pentru couturierii timpului. Courreges, Cardin, Balenciaga si Givenchy l-au incurajat si i-au sustinut munca cumparandu-i schitele. Paco Rabanne a avut prima prezentare de moda in 1966. Rabanne a fost primul care a creat rochii de unica folosinta din hartie. In anul 1967 a lansat prima colectie de haine mulate, cambrate pe corp.

Primul parfum al sau l-a lansat in 1969 si se numeste Calandre. Menit pentru o femeie activa, acest parfum a fost considerat ca revolutionar pentru acele vremuri. In 1973, a lansat primul parfum pentru barbati, Paco Rabanne pour Homme, fiind primul parfum aromatic de pe piata. XS Pour Elle a fost lansat mult mai tarziu in 1995, fiind urmat de primul sau parfum unisex, Paco, in 1996, care a fost prezentat intr-o sticla de metal reciclabila. Doi ani mai tarziu, a fost creat Paco Energy, iar un an dupa aceea si-a facut debutul parfumul Ultraviolet pentru femei. Varianta masculina a parfumului Ultraviolet a fost lansata in 2001.

Alte parfumuri notabile lansate de Paco Rabanne sunt Eau De Paco Rabanne Cologne, La Nuit Perfume for Women, Liquid Crystal Perfume, Liquid Metal Cologne, Metal Perfume, Paco Energy Body Lotion, Paco Energy Cologne, Paco Pour Elle, Paco Rabanne Sport, Paco Unisex si Xs Extreme Girl. Printre cele mai folosite parfumuri din zilele noastre: Paco Rabanne One Million si Lady Million s-au bucurat de un real succes datorita atat ambalajului ca un lingou de aur si un diamant aurit cat si esentei minunate. Cea mai recenta editie a aparut in 2012, Black XS L’Exces for Him si Black XS L’Exces for Her, un parfum Lemnos-Aromatic pentru barbati.