Top 5 cadouri de 8 Martie

Top 5 cadouri de 8 Martie

Top 5 cadouri de 8 Martie

Toate doamnele și domnișoarele așteaptă ziua de 8 martie! Unii spun că 8 martie este Ziua femeii, alții spun că este Ziua mamei, în tot cazul este vorba despre o sărbătoare dedicată reprezentantelor sexului frumos!

Astăzi îți prezentăm TOP 5 cadouri perfecte pentru femeile din viața ta! Idei cadouri de 8 Martie pentru Ea!

Căutarea cadoului perfect de 8 Martie poate deveni o sursă de stres, mai ales pentru cei aflați în pană de inspirație. Tocmai din acest motiv, am întocmit o listă de top 5 cele mai îndrăgite cadouri de 8 Martie pentru Ea pe care le puteți achiziționa din magazinul online Hiris.ro

Printre cadourile cu cea mai mare popularitate în rândul doamnelor se numără:

1. Orhidee 

Simetria orhideelor le face să fie asociate cu perfecțiunea și frumusețea. În Marea Britanie, în Epoca Victoriană, orhideele erau oferite celor mai frumoase femei, iar chinezii din Antichitate considerau că orhideele simbolizează perfecțiunea omenească.

Florile de orhidee sunt, totodată, și un simbol al iubirii, deoarece înfloresc foarte ușor, în condiții de mediu dintre cele mai variate. Această Orhidee are un aspect natural superb și vine într-un ghiveci ceramic de culoarea albă. Cadoul ideal pentru mama/soția ta!

 2. Parfum

Orice parfum are trei componente individuale, numite și note de parfum, care împreună formează o piramidă olfactivă, un întreg aflat într-o armonie completă. Un parfum poate fi cadoul perfect pentru persoana din viața ta! Este un cadou elegant, cu clasă, calitativ și rezistent. Își va aminti de tine de fiecare dată când îl folosește. 


Noi îți recomandăm Lancome La Vie Est Belle Intense, o apa de Parfum foarte iubită și populară care rezistă mult pe piele și miroase extraordinar. O combinație între clasă și feminitate! Nu ai cum să dai greș!

 3. Cutie de bijuterii cu trandafir

Florile sunt și au fost întotdeauna simbolul primăverii și al iubirii! Niciodată nu poți da greș cu un aranjament floral! Poți fii sigur cu acest trandafir că nu o să se ofilească niciodată și va sta mereu tânăr și mirosind superb! Trandafirul este făcut manual din sapun și pus cu grijă în cutiuța pentru bijuterii, cu sertar. Opțional poți adăuga o brățară/ bijuterie din colecția noastră. Bineînțeles, totul vine în pungă de cadou și cu o felicitare roz în formă de inimă, în care poți scrie orice!

4. Set cadou Perfect Surprise

Titlul nu minte! Setul cadou Perfect Surprise este întradevăr surpriza perfectă pentru persoana dragă! Setul cadou Molton Black pentru femei conține:  Gel de dus Molton Brown Ylang-Ylang, Gel de dus Molton Brown Orange & Bergamot; Lotiune de corp Molton Brown Vetiver & Grapefruit, Lotiune de corp Molton Brown Heavenly Gingerlily și 2 trandafiri superbi de culoarea mov, făcuți din săpun.

 5. Vaza Venus

Nu cred că pot să numesc un cadou mai bun decât Vază Venus! Obiectele de decor precum o vază-statuie de culoare alba joaca un rol foarte important în decorul casei tale și în obținerea unui confort fizic și emoțional. Atunci când decorezi cu bun gust, accesoriile și decorațiunile fiind alese cu grijă, complementare cu mobilierul și paleta de culori, toată casă devine primitoare. Toate acestea fac Vaza Venus să fie cadoul din rai pentru o persoană dragă ție! 


Indiferent de cadoul pe care îl alegi, nu uita că, în fond, scopul e să-i amintești persoanei iubite cât de mult înseamnă pentru tine. O primăvară frumoasă! 

Taguri:

Review-uri - Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate pentru urmatoarea comanda.