PROGRAM FIDELITATE CLIENTI 

Acumulezi puncte in valoare de 5% pentru fiecare comanda pe care le poti folosii ulterior in cosul de cumparaturi

PROGRAM FIDELITATE CLIENTI 

Acumulezi puncte in valoare de 5% pentru fiecare comanda pe care le poti folosii ulterior in cosul de cumparaturi

Biotherm


Marca Biotherm ofera produse de ingrijire a fetei si a corpului pe baza efectelor vindecatoare ale apei termale si a altor ingrediente naturale.

În anii ’50, dr. Jos Jullien a observat prezenta unei anumite substanse pe suprafata apelor termale si a descoperit că apa termala si planctonul termic au efecte regenerative importante asupra pielii. La scurt timp dupa aceasta descoperire, a cunoscut-o pe o tanara esteticiana monegasca Jeanine Marissal. Impreuna, au confirmat potentialul pozitiv al componentelor apei termale pe piele si au încorporat aceste ingrediente in ingrijire. Si asa a luat nastere brandul Biotherm.

Astazi, marca Biotherm include zeci de produse cosmetice care, datorita efectelor apei termale si a altor ingrediente naturale, hidrateaza, improspateaza, reduc imperfectiunile si semnele imbatranirii pielii, elimina celulita si protejeaza pielea impotriva soarelui. Datorita ingrijirii complete Biotherm, pielea este infrumusetata, intinerita si radianta.

Biotherm ofera, de asemenea, parfumuri usoare si racoritoare. Parfumurile Biotherm sunt subtile, dar si suculente si pline de optimism. Aceste voaluri de corp iti stimuleaza mintea si aduc prospetimea. Biotherm a introdus primul parfum de corp in 1997, a fost parfumul energetic al citricelor numit Eau Vitaminée. Brandul Biotherm se gandeste si la barbati, probabil cel mai cunoscut parfum pentru barbati Biotherm Homme Force a fost lansat în 2010.

Descoperiti puterea apei termale in cosmetice Biotherm la fel ca multe celebritati cum ar fi celebrul fotbalist si pictograma modei David Beckham sau modelul Christy Turlington.