Gel de Dus Molton Brown 100ml CADOU, la comenzi peste 399 lei

APOT.CARE

APOT.CARE este primul laborator francez de ingrijire a pielii cu formule personalizabile validate clinic. Este un brand unic anti-imbatranire ce a fost creat folosind tehnici de medicina oftalmica. Aceeasi tehnologie si ingrediente active sunt folosite in gama super inteligenta de ingrijire a pielii. Incredientele active folosite in crearea cosmeticelor APOT.CARE sunt concentrate in doza potrivia pentru a obtie rapid rezultate vizibile si de durata.

Printre cele mai iubit produse cosmetice din gama sa se enumera serurile cu vitamina C sau resverator pur, serul pur de lemn dulce dar sicremele anti-aging. Ofere pielii tale exact ceea ce are nevoie, atunci cand are nevoie, pentru rezultate rapide, vizibile si de durata cu produsele APOT.CARE.


APOT.CARE OFERA O SOLUTIE PERSONALIZATA DE INGRIJIREA PIELII


Pentru ca pielea fiecaruia dintre noi este diferita,  APOT.CARE am conceput o colectie unica de 10 seruri pure pentru a raspunde nevoilor personale ale pielii tale.

Fiecare ser pur se concentreaza pe un ingredient activ si este formulat cu cea mai mare concentratie recomandata de dermatologii francezi pentru a avea o eficientă optima pe pielea ta. Acesti boosters pentru piele sunt potriviti pentru orice tip de piele, inclusiv pentru pielea sensibia si nu contin parabeni, mirosuri si alte ingrediente inutile care ar afecta pielea sensibila.

Aceasta colectie de zece seruri puternice, fiecare conceput pentru a viza probleme specifice ale pielii, poate fi amestecata si combinata pentru a oferi pielii exact ceea ce are nevoie, atunci cand are nevoie. De asemenea este indicata folosirea cremelor de fata si a serurilor de ochi9%
9%