Cauti jucarii interactive pentru cei mici? La Hiris.ro veei gasi produsele cu care copilul tau se poate juca in orice moment al zilei. Gama de jocuri si jucarii disponibila in cadrul magazinului nostru online este potrivita pentru dezvoltarea copilului.

Jucariile sunt produsele ideale pentru copii activi care adora sa isi petreaca timpul jucandu-se. Jucariile educative disponibile pe Hiris.ro le vor dezvolta creativitatea, imaginatia si gandirea logica celor mici.

La ce varsta pot avea copii jucarii

Piata jucariilor este una vasta si ai posibilitatea de a gasi jucariile de care copilul tau sa se poata bucura inca de la cateva luni. In primele luni de viata sunt recomandate jucariile sub forma unor zornaitori sau cele care se pot strange cu usurinta in mana. Pe masura ce copilul creste ii poti achizitiona jucarii tot mai sofisticate care sa ii starneasca interesul si care sa ii antreneze mintea.

Jucariile creative sunt cele care iti vor ajuta copilul sa se dezvolte mai usor. Prin intermediul jocului copilul poate dezvolta anumite abilitati.

La fel de interesante sunt si jocurile educative care vor ajuta la dezvoltarea anumitor abilitati. Atunci  cand alegi jocuri educative trebuie sa tii cont de particularitatile varstei ale copiilor dar si de deprinderile pe care le au.