Sărbătorește magia Crăciunului cu jucării captivante pentru cei mici! Descoperă la Hiris.ro cadoul perfect care va aduce bucurie și zâmbete în lumea copiilor.

Cauți jucării interactive pentru cei mici? La Hiris.ro vei găsi produsele cu care copilul tău se poate juca în orice moment al zilei. Gama de jocuri și jucării disponibilă în cadrul magazinului nostru online este potrivită pentru dezvoltarea copilului.

Jucăriile sunt produsele ideale pentru copii activi care adoră să își petreacă timpul jucându-se. Jucăriile educative disponibile pe Hiris.ro le vor dezvolta creativitatea, imaginația și gândirea logică celor mici.

La ce vârstă pot avea copii jucării

Piața jucăriilor este una vastă și ai posibilitatea de a găsi jucăriile de care copilul tău se poate bucura încă de la câteva luni. În primele luni de viață sunt recomandate jucăriile sub forma unor zornăitori sau cele care se pot strânge cu ușurință în mână. Pe măsură ce copilul crește îi poți achiziționa jucării tot mai sofisticate care să îi stârnească interesul și care să îi antreneze mintea.

Jucăriile creative sunt cele care îți vor ajuta copilul să se dezvolte mai ușor. Prin intermediul jocului copilul poate dezvolta anumite abilități.

La fel de interesante sunt și jocurile educative care vor ajuta la dezvoltarea anumitor abilități. Atunci când alegi jocuri educative trebuie să ții cont de particularitățile vârstei ale copiilor dar și de deprinderile pe care le au.

 

OPPIDUM