De ce HIRIS ?

HIRIS.ro furnizeaza cea mai variata gama de parfumuri de lux, produse cosmetice, gift-seturi, ceasuri, bijuterii si accesorii, portofoliul nostru de produse marindu-se constant.

HIRIS.ro este magazinul online in care vei gasi tot ceea ce ai nevoie pentru a te simti minunat si pentru a cuceri toate privirile celor din jur. Produsele oferite sunt de cea mai buna calitate, 100% originale si provin doar de la distribuitori autorizati. Increderea si satisfactia clientilor sunt principalul nostru obiectiv. Garantam pentru autenticitatea si calitatea produselor si serviciilor oferite.

Profesionalismul si seriozitatea echipei din spatele site-ului www.HIRIS.ro, strategiile de promovare, de vanzare, cat si preturile mici cu care ne laudam, ne recomanda pentru primele pozitii pe piata vanzarilor online. De asemenea, echipa magazinului nostru este una tanara, cu forte proaspete si, cel mai important, una foarte pozitiva, oferindu-le tuturor clientilor o viziune "open minded".

Termenul de livrare este unul rapid iar produsele noastre (cu reduceri de pana la 60%), ajung in 24 de ore in toata tara, acestea fiind accesibile pentru toate bugetele.

Telul nostru este de a ne impune pe acest segment ca fiind un furnizor de top, oferind suport online si asistenta telefonica pentru produsele comercializate, astfel incat clientii actuali, cat si viitorii clienti, sa gaseasca sesiunea de shopping online atractiva si de cea mai buna calitate. 

Cu HIRIS vei avea parte de cea mai frumoasa experienta a cumparaturilor online. HIRIS.ro este universul frumusetii, locul perfect pentru rasfat si bucurie. Incanta-ti sufletul cu cele mai frumoase produse pentru tine si cei dragi!

Va asteptam sa ne descoperiti!

Echipa site-ului: www.hiris.ro by HIRIS Group