Topul celor mai bune parfumuri unisex

Topul celor mai bune parfumuri unisex

Crezi ca parfumurile sunt numai pentru femei sau numai pentru barbati? Afla ca te inseli. Parfumurile nu sunt influentate de aceste stereotipuri de gen. Poti alege parfumuri unisex care sunt perfecte pentru tine si pentru personalitatea ta.

   Topul celor mai interesante parfumuri unisex

CK One

CK One este  un parfum cu note citrice. Parfumurile unisex au devenit la moda in anul 1994, atunci cand parfumierii Harry Fremont si Alberto Morillas au prezentat faimosul parfum unisex CK One. Este un parfum al creativitatii si al spiritului liber. Acesta se poate simti perfect pe piele si este un parfum destins cu o aroma interesanta si bogata.

Chopard Malaki Amber

Chopard Malaki Amber este un parfum enigmatic care este inspirat de luxul bijuteriilor Chopard. Este un parfum sofisticat, puternic si care emana senzualitate. Eleganta lemnului de papirus si notele condimentate de tamaie si de floare de portocal fac ca acest parfum sa fie potrivit atat pentru o femeie cat si pentru un barbat.

Jo Malone Wild Bluebell

Jo Malone Wild Bluebell este un parfum interesant al florilor de zambila salbatica cu lacramioare si maces. Apa de colonie are un parfum delicat floral – fructat  Este un produs pe care il poti purta cu usurinta in orice moment al zilei si este perfect atat pentru o femeie cat si pentru un barbat.

By Kilian Flower of Immortality

By Kilian Flower of Immortality este un parfum unisex care a fost lansat in anul 2013. Creatorul  acestui parfum a fost Calice  Becker. Acest parfum te transporta direct intr-o gradina orientala care te cucereste cu parfumurile sale imbietoare. Daca esti adepta unui parfum interesant cu note dulci, pudroase, fructate si florale atunci acesta este perfect pentru tine.

Xerjoff Shooting Stars Allende

Xerjoff Shooting Stars Allende este un parfum oriental floral unisex. Acesta a fost lansat in anul 2018 iar creatorul lui este Chris Maurice. Notele de varf ale acestui parfum sunt vanilie de Madagascar si magnolia. Notele de mijloc sunt vanilie de Madagascar si cacao si nota de baza de baza este  bineinteles ca este vanilie de Madagascar.  Este un parfum perfect atat pentru femei cat si pentru barbati.

Chopard Collection Nuit des Rois 

Chopard Collection Nuit des Rois   este un parfum considerat un omagiu adus printilor Arabiei, maestri ai ceremoniilor somptuoase.  Acesta are o aroma puternica imbinata de ingrediente naturale precum trandafirul bulgaresc si orris-ul. Este un parfum special pe care il poti purta in orice moment si care poate pune in valoare atat un barbat cat si o femeie.

Ajmal Incense Wood

Ajmal Incense Wood este un parfum oriental lemons care a fost lansat in anul 2019. Notele de varf ale acestui parfum sunt: sofran, piper roz si bergamot. Notele de mijloc sunt cashmeran, tamaie si olibanum iar cele de baza sunt paciuli, vanilie si mosc.

Hermes Eau D'Orange Verte

Hermes Eau D'Orange Verte este o apa de colonie unisex care este perfecta pentru persoanele active, moderne si dinamice. Aroma placuta a parfumului iti va oferi doza zinlica necesara de energie. Produsul a fost creat de parfumierul Françoise Caron in anul 1979.  Este un parfum care iti va oferi doza de citrice de care ai nevoie sa iti incepi ziua mai fericit.

Review-uri - Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate pentru urmatoarea comanda.