Top 7 cele mai bune mascara

Top 7 cele mai bune mascara

Cu siguranta folosesti mascara in fiecare zi. Ca sa poti avea parte de un rezultat perfect si de niste gene voluminoase si arcuite trebuie sa folosesti cele mai bune produse. Asa cum stii o buna mascara iti poate pune ochii in evidenta si iti va infrumuseta privirea.

Cele mai bune mascara

  1. Mascara Estee Lauder Little Black Primer

Mascara Estee Lauder Little Black Primer este produsul perfect care poate oferi genelor tale o lungime maxima dar si un volum incredibil. Cu ajutorul acestui mascara genele tale vor avea parte de : un efect intens de indesire, prelungeste genele, nu se intinde,  are un efect de lunga durata, are o culoare intensa si este usor de aplicat.

  1. Mascara Yves Saint Laurent Vinyl Couture

Mascara Yves Saint Laurent Vinyl Couture este un produs perfect pentru gene perfecte. Cu ajutorul acestui produs vei avea parte de gene lungi si intense. Este un produs care iti ofera un volum elegant si o culoare intensa de la radacina la varf.  Cu ajutorul lui vei avea parte de o privire intensa iar genele tale vor avea parte de o culoare perfecta.

  1. Mascara Clinique High Impact Extreme Volume 

 Mascara Clinique High Impact Extreme Volume iti va face genele mai intense ca niciodata. Este suficienta o singura aplicare pentru a avea parte de o privire intensa. Periuta multidimensionala XXL are o suprafata mare si prinde si separa cu o singura aplicare si cele mai mici gene. Pigmentii bogati fac ca genele sa aiba parte de un negru mai intens.

  1. Mascara Dior Show, Christian Dior

Mascara Dior Show, Christian Dior are o perie de aplicare speciala din silicon si aplica rimelul uniform pe gene. In plus datorita tehnologiei Lash Amplificator va oferi un aspect de gene false.  Rezultatul obtinut va fi unul senzational vei avea parte de gene dese dar fara a avea un aspect incarcat. Vei vedea cum acestea vor avea parte de un aspect natural si ca genele tale isi vor pastra prospetimea de la prima si pana la ultima aplicare.

  1. Mascara Clinique High Impact Curling

 Mascara Clinique High Impact Curling  este un produs care are grija de genele tale si care asigura maximum de alungire, de volum si de curbare. Nu lasa urme de incarcare si formula sa este rezistenta si garanteaza efectul curbat timp de 24 de ore. Este un mascara perfect pentru persoanele care isi doresc gene curbate si lungi.

  1. Mascara Lancome Hypnose

Mascara Lancome Hypnose este produsul perfect pentru persoanele care doresc sa ofere un volum imens genelor. In plus poate ajuta ca genele sa aiba un aspect perfect. Vei vedea ca acest mascara iti oferi gene voluminoase si lungi. In plus genele tale vor fi  mai moi si mai suple.

  1. Mascara Avene Couvrance, Negru

Mascara Avene Couvrance, Negru este un produs care separa genele si care ofera o privire seducatoare. In plus formula anti-murdarie a periutei iti ofera de fiecare data niste gene frumoase si alungite. In plus este un produs perfect pentru persoanele cu ochii sensibili sau pentru cele cu lentile de contact.

Review-uri - Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate pentru urmatoarea comanda.