Costume National - afla care sunt 3 dintre cele mai iubite si cumparate parfumuri

Costume National - afla care sunt 3 dintre cele mai iubite si cumparate parfumuri

Brand-ul Costume National si-a dorit sa aduca pe piata parfumurilor o colectie de parfumuri de lux, moderne, care sa combine minimalismul japonez cu eleganta costumelor italiene.

Trei din cele mai iubite si vandute parfumuri sunt apele de parfum Costume National Scent Intense, Costume National Homme Parfum si Costume National Secret Woods.


Costume National Scent Intense: este o creatie olfactiva diferita si intensa care defineste stilul brand-ului Costume Nationale. Descoperă AICI si mai multe detalii despre aceasta apa de parfum de unisex.


Costume National Homme este descris perfect de elegantă, puritatea ingredientelor si designu-ul unic MADE IN ITALY. Te invitam sa descoperi AICI si mai multe detalii despre aceasta apa de parfum.

Costume National Secret Wood ofera o experienta olfactiva pentru un peisaj care descrie paduri neexplorate, lemn, vegetatie, in care sa experimentezi linistea si sa admiri natura intr-o armonie perfecta. Descopera AICI si mai multe detalii despre acest parfum pentru barbati.


Te invitam sa testezi unul din parfumurile create de Costume National AICI si sa te bucuri de ofertele noastre si de experientele olfactive de care o sa te indragostesti.
Taguri:

Review-uri