Cosmetice APOTCARE - produse cu ingrediente active pentru îngirjirea tenului

Dacă esti in căutarea produselor care să te ajute să ai un ten sanatos, plin de vitalitate si strălucire, îți facem cunoștință cu APOT.CARE, unul dintre cele mai iubite brand-uri pentru îngrijirea tenului din afara țării, dar care începe să își facă apariția și în România.

Ce trebuie să știi despre cosmeticele APOT.CARE?

  • Produsele APOT.CARE și-au început povestea într-un laborator francez pentru îngrijirea pielii. Mai apoi, au devenit un producător profesionist de seruri și creme, ce folosește tehnologii super-inteligente și ingrediente active pentru îngrijirea tenului.
  • Cele mai iubite produse APOTCARE sunt serurile cu vitamina C pentru ten, dar în gama brand-ului francez o să găsești și alte inovații pentru ten, precum: crema reparatoare de noapte pentru ochi APOTCARE, seruri cu ingrediente precum Co-Enzine Q10, colagen, elastina, ceramide sau serul cu resveratrol APOTCARE și multe alte creme și soluții pentru fermitatea și sănătatea tenului.
  • Pielea noastră este diferită, iar rutina de îngirjire trebuie să fie la fel, fiind adaptată nevoilor tenului tău. Din acet motiv,  APOT.CARE a conceput o colectie unica de 10 seruri pure pentru a raspunde nevoilor personale ale pielii tale. Fiecare ser pur se concentrează pe un ingredient activ și este formulat cu cea mai mare concentratie recomandata de dermatologii francezi pentru a avea o eficientă optima pe pielea ta. 

 

De asemenea, poți combina cosmeticele APOT.CARE pentru a avea grijă de toate nevoile tenului tău în acest moment, încercând mai multe seruri și creme.
Comentarii