Antiperspirantul Aboslute Dry – solutia unisex împotriva transpiratiei excesive

Antiperspirantul Aboslute Dry – solutia unisex împotriva transpiratiei excesive

Absolute Dry a fost desemnat antiperspirantul nr 1 al sportivilor din Scandinavia inca din anul 1980 si preferatul locuitorilor din Dubai. Antiperspirantul Absolute Dry Dermix este prezent în farmaciile din Suedia din 1980. Absolute Dry este produsul numărul unu în tratarea transpirației excesive în Suedia, dar și cel mai recomandat de către medicii dermatologi din această țară.

Iar acum te poți bucura și tu de el. Medicii il recomandă  în situații precum : hiperhidroza, menopauza, bufeuri din diverse cauze, pubertate, schimbari de mediu, perioade stresante ale vietii de zi cu zi, dereglari hormonale si alte conditii medicale ce se manifesta prin transpiratie excesiva.


Daca ai avut mereu problem cu trasnpiratia în exces și ți se întâmplă să transpiri în momentele importante din viața ta, te invităm să încerci antiperspirantul de AICI Absolute Dry, care te va ajuta inclusive și în timpul antrenamentelor fizice.

Absolute Dry are efect de pana la 7 zile asupra transpiratiei excesive si mirosului neplacut , fara absolut niciun risc asupra organismului, fiind bazat pe o reteta suedeză sigură,  fara parfum sau parabeni, fara coloranti sau conservanti.

Produsul se aplică pe suprafața uscată și curată a corpului în zonele în care ai nevoie de două-trei ori în primele două săptămâni, apoi folosit o data pe săptămână cu regularitate.

Vei vedea rezlutate încă de la primele folosiri, iar acest efect al antiperspirantului Absolute Dry te va ajuta să arăți și să te simți in largul tau indiferent de condiții.

Taguri:

Review-uri