5 parfumuri pentru barbati perfecte pentru sezonul rece - toamna/ iarna 2022-2023

Daca vrei sa iti reimprospatezi colectia de parfumuri cu o noua aroma potrivita pentru sezonul rece, iti prezentam mai jos 5 din cele mai apreciate parfumuri pentru barbati cu ingrediente ce o sa iasa in evidenta in aceasta perioada. Toate sugestiile de parfumuri pentru barbati din acest articol sunt potrivite pentru a fi purtate in sezonul toamna- iarna 2022/2023, avand note lemnoase si calde.

Apa de parfum Bleu de Chanel este varianta imbunatatita a clasicului Bleu de Chanel parfum ce a impresionat in 2010 o mare parte din persoanele sofisticate. Noul Bleu de Chanel prezinta o compozitie aromatic-lemnoasa, foarte asemanatoare cu a clasicului Bleu de Chanel dar mai intensa si mai persistenta. Este un parfum sofisticat seducator, apreciat de domane si domnisoare.

Parfumul F by Ferragamo BLACK este o combinatie de note fresh si lemnoase. Reprezinta un parfum versatil pentru zilele de la birou, dar si pentru distractia din timul noptii. Un rol important in esenta tandra a parfumului il au notele de labdanum, coriandru si boabe de tonka, note ce catifeleaza aroma.

Versace Eros este inspirat si profund legat de mitologia greaca. Scopul acestei editii este de a dezvalui si elibera pasiunea nestavilita si de a accentua dorinta. Parfumul a fost numit dupa zeul grec al iubirii si fiul zeitei Afrodita ‚Äď Eros. Eros este parfumul care interpreteaza masculinitatea sublima printr-o aura luminoasa cu o prospetime intensa, vibranta si stralucitoare obtinuta din combinatia de frunze de menta, lamaie italiana si mar.

Parfumul Victor&Rolf SpiceBomb Night Vision are o compozitie puternica si seducatoare, un contrast intre proaspat si condimentat. Este un parfum pentru barbati potrivit pentru acest sezon, ce va reusi cu siguranta sa capteze atentia celor din jur.

Terre d'Hermes este un parfum de plante si minerale pentru barbati, un parfum care combina cerul si pamantul. Si o alegere potrivita pentru iubitorii de natura, sport si aventura. Terre d'Hermès este descris ca "o calatorie in intreaga lume de elemente".Comentarii