K18Peptide - tratament molecular de reparare a parului

K18Peptide - tratament molecular de reparare a parului


Dupa un deceniu petrecut in laborator scanand si testand fiecare secventa a amino acizilor, in cautarea unei noi descoperiri legata de intregul genomde cheratina, specialistii au descoperit o secventa unica. Aceasta aduce parul in starea sa initiala. Parul este intinerit datorita K18Peptide.

K18 Peptide este o descoperire inovatoare, patentata care a dovedit clinic faptul ca poate inversa efectele deteriorarii parului in doar patru minute, efecte cauzate de: decolorare + vopsire, servicii chimice, caldura.Ce stii cu adevarat despre parul tau?

Cand parul se deterioreaza, lanturile de polipeptide care formeaza structura intrerioara a parului, se slabesc si se rup. Cand acestea sunt deteriorate, nucleul parului responsabil cu elasticitatea si rezistenta sunt compromise. Astfel parul va pierde din rezistenta si stralucire, si va disparea aspectul de par sanatos.

Penetrand in straturile interioare ale parului pentru a ajunge la nucleurile lanturilor de polipeptide (cheratina) produsul revolutionar K18Peptide este perfect ca si dimensiune pentru a potrivii si reconecta aceste lanturi rupte. Asftel parul isi recapata forta si elasticitatea si arata ca nou.


K18 este un tratament inovator, un tratament bioactiv, patentat, in 2 pasi, ce lucreaza la nivel molecular si pregateste, protejeaza si repara parul in timpul proceselor chimice din salon astfel parul isi recapata tineretea si sanatatea in doar cateva minute, parul tau este ca nou.Cum se utilizeaza?

In dus:

1. Spala parul cu sampon si NU utiliza balsam. K18 va avea grija de parul tau.

Dupa dus:

2. Se tamponeaza parul cu prosopul.

3. Aplica K18, incepe cu o pompa si adauga mai mult daca este necesar in functie de lungimea si grosimea parului, dar si in functie de calitatea parului.

formula concentrata K18 = o cantitate mica de produs, este extrem de spornica.

4. Se aplica uniform pe par, o pompa pe rand, de pe varfuri pana la radacina.

5. Se lasa sa se actioneze timp de 4 minute; nu se clateste.

6. Se stilizeaza parul ca de obicei dupa ce au trecut cele 4 minute.Serviciu molecular de reparare K18

K18 PROFESSIONAL MIST

Prima parte a tratamentului in salon in 2 pasi, pre serviciu. K18 Professional Mist este un spray dezvoltat in special pentru a face parul atat de puternivc incat rezista la tot ce presupune deteriorarea ce intervine odata cu orice serviciu chimic. Nivelul pH-ului 7.5 - 8.0 trece de cuticula, penetrand in cortexul firului de par si se cimenteaza in zonele afectate si astfel reseteaza sanatatea parului, facandu-l puternic in fata deteriorarii cauzata de decolorare, colorare sau alte servicii chimice.

K18 PROFESSIONAL MASK

Al doilea pas al tratamentului in salon, post serviciu ce ajuta la repararea deteriorarii cauzate de serviciile chimice. Acest produs se poate utiliza si ca un tratament repetativ, de sine statator. Cu un pH de 5.0 - 6.0 acest tratament fara clatire ajuta la inchiderea cuticulei si sigilarea peptidelor, astfel se reconecteaza lanturile rupte de cheratina.

Tratament molecular de reparare K18

K18 - MASCA PENTRU ACASA

Deteriorarea este un proces continuu asa ca utilizarea K18 trebuie sa fie si ea continua. Tratamentul pentru acasa reface parul si il lasa sanatos, prelungeste durabilitatea oricarui serviciu in salon iar parul isi recapata integritatea. Folosit ca un tratament progresiv parul tau va arata din ce in ce mai bine dupa fiecare utilizare.

Review-uri - Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate pentru urmatoarea comanda.