Joico - brandul perfect pentru un par stralucitor

Joico - brandul perfect pentru un par stralucitor

Joico este un brand cunoscut care nu ofera doar produse de par cu adevarat exceptionale ci si solutii complete pentru a avea parte de o podoaba capilara perfecta.  Daca toate produsele pe care le-ai utilizat pana in acest moment iti ofereau solutii doar pe o perioada scurta de timp, in prezent produsele Joico te vor ajuta sa refaci structura parului si sa te bucuri de un par perfect.

Toate aceste produse ii vor reda parului tau puterea, luciul dar si sanatatea inca de la prima utilizare. Joico face parte din portofoliul Shiseido si promoveaza produse care iti vor oferi podoaba capilara pe care o doresti.

  Produsele Joico care iti vor oferi rezultatele mult dorite

Joico Tratament K-Pak Intense Hydrator

Joico Tratament K-Pak Intense Hydrator este un produs perfect pentru toate persoanele care au un par uscat si deteriorat. Acest produs a fost conceput special pentru situatiile in care ai nevoie de revitalizare.

Produsul actioneaza in profunzime si iti lasa parul catifelat si stralucitor. In plus, acesta nu se va mai rupe si isi va recapata supletea si aspectul placut.

Spray pentru par Joico Hair Shake Volumizing Texturizer

Este un produs special de la Joico care ii va oferi parului tau un volum impresionant. Textura lichida a acestui produs se transforma instant intr-o pudra texturizata.  Produsul ii ofera volum parului fara ca acesta sa ramana lipicios sau imbacsit. In plus, este perfect pentru orice tip de par.

Crema de par Joico Joilotion

Crema de par Joico Joilotion este perfecta pentru a se finisa tunsorile. Iti poti crea un aspect frumos daca iti vei lasa parul in care distribui acest produs sa se usuce liber si fara feon.

In momentul in care vei usca parul cu feonul  iti vei oferi mai mult volum.

Spray de par Joico Texture Boost

Spray de par Joico Texture Boost este un produs care iti va fixa coafura si care te va ajuta sa iti pastrezi parul in stare perfecta in fiecare zi.  Ceara iti va fixa parul si te va ajuta sa ai parte de stralucire si de o coafura maleabila. Chiar si daca ai parul scurt te poti folosi de acest produs pentru a avea parte de volumul pe care il doresti. Cu ajutorul lui poti obtine culoarea pe care o doresti si stralucirea la care ai visat.

Tratament Leave-In Joico K-Pak Leave-In Protectant

Tratament Leave-In Joico K-Pak Leave-In Protectant este un produs care nu incarca parul. Se aplica cu o foarte mare usurinta pe parul umed, tamponat doar cu prosopul. In plus, acesta proteejeaza si repara cuticula care a fost degradata. Il poti folosi ori de cate ori culoarea parului tau are de suferit. Cu ajutorul acestuia vei avea parte din nou de o podoaba capilara stralucitoare.

Serum Joico K-Pak Protect&Shine

Serum Joico K-Pak Protect&Shine este un produs care iti va salva parul deteriorat. In plus acesta repara si intareste firul de par si iti ofera un rezultat instant.

Este un produs perfect pentru un par lipsit de stralucire sau unul cu aspect mat si aspru. Acesta ajuta la fixarea culorii si este ideal pentru un par cret sau un par lung.

Review-uri - Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate pentru urmatoarea comanda.