Parfums de Marly, parfumuri de nisa luxoase inspirate din epoca regelui Ludovic al XV-lea

Parfums de Marly, parfumuri de nisa luxoase inspirate din epoca regelui Ludovic al XV-lea

Parfums de Marly este produsul care se face remarcat prin extravaganta cu care reuseste sa invaluie pe oricine il poarta. Spiritul Château de Marly a lua nastere din curtea parfumata a palatului regelui Ludovic al XV-lea. In acel loc, extravaganta domnea in cel mai suprem mod.

Mandria, parfumul imbietor si gloria erau prezente  in curtea de la Versailles unde puteai vedea cei mai frumosi cai. Parfums de Marly ne aduce mai aproape de acea perioada si vom putea simti pe pielea noastra spiritul parfumurilor din secolul al XVIII lea. In acea perioada cele mai fine parfumuri au fost create pentru regele Ludovic al XV-lea.

    De ce este Parfums de Marly un brand atat de prestigios?

In prezent, Parfums de Marly continua acea traditie si valorifica cele mai bune tehnici prin care se pot realiza parfumurile luxoase cu care ne-a obisnuit si care au contribuit la succesul rasunator de care se bucura brandul in acest moment. Toate aceste parfumuri au fost create special pentru regele Ludovic al XV-lea.

In prezent, Parfums de Marly se bucura de cele mai bune tehnici dar si de cele mai bune materiale pentru a se realiza cele mai complexe parfumuri. Parfumurile produse sunt de sex masculin, de sex feminine dar si unisex.

  Parfumurile cele mai renumite

 Layton

Este un parfum oriental floral unisex aparut pe piata in anul 2016. Are o compozitie captivanta cu note de bergamota, de lavanda, mere si mandarine. Aroma sa imbietoare este imbunatatita de piperul roz.

Parfumul este distins si captivant in acelasi timp si devine tot mai puternic pe masura ce este purtat din cauza unei note fascinante de cafea caramelizata.

 Pegasus Royal

Pegasus Royal este un parfum unisex destinat tuturor celor care iubesc luxul. Ingredientele cu totul speciale fac ca acest produs sa se numere printre cele mai cautate. Poate fi purtat atat de femei cat si de barbati atat pe timpul zilei cat si la ocaziile speciale.

 Delina

Parfums de Marly Delina este un parfum floral de dama plin de viata si senzual. Acesta se bucura de note de trandafir turcesc, de crin si bujor. Este un parfum modern in care tamaia ii ofera purtatorului un plus de mister si de profunzime.

 Percival

Percival este un parfum modern care surprinde printr-o prospetime aparte de citrice dar si de note florale. Este un parfum care se bucura de un succes imens. Compozitia parfumului Percival este una complexa de bergamota, mandarina, lavanda si muscata.

 Herod

Parfumul de barbati lemnos condimentat, Herod se bucura de o complexitate uimitoare. Notele din lemn de vanilie Pods, Cedarwoodm Vetiver, Parchouli, Cypriol si Musk il scoate cu totul in evidenta. Pe langa toate astea aroma este completata de frunze de tutun, note proaspete de Cinnamon si Pepperwood.

Aceasta combinatie regala si exotica face ca acest parfum sa fie unul perfect pentru barbatul modern care iubeste luxul.

 Meliora

Meliora este un parfum indraznet cu note incantatoare de zmeura si coacaze negre. Parfumul este de-a dreptul incantator si se bucura de un buchet extraordinar de crini, trandafiri si ylang-ylang.


 

 

Review-uri - Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate pentru urmatoarea comanda.