Molton Brown – produsele perfecte pentru oamenii de succes

Molton Brown – produsele perfecte pentru oamenii de succes

Designerul Molton Brown are lansat pe piata din Romania foarte multe parfumuri dar si creme de corp sau geluri de dus. Prima editie de parfumuri a acestuia a fost creata in anul 2007 iar cea mai recenta editie a sa dateaza din anul 2020.

Parfumurile Molton Brown a fost create in colaborare cu parfumieri cunoscuti precum Nathalie Koobus, Carla Chabert, Maïa Lernout, Julie Pluchet, Jacques Chabert, Loic Bisceglie, Jerome Di Marino, Elsa Chabert, Karine Dubreuil, Philippe Bousseton, Beverley Bayne, Shyamala Maisondieu si Jennifer Jambon.

  Cele mai cunoscute parfumuri Molton Brown

Molton Brown Re-Charge Black Pepper 

Molton Brown Re-Charge Black Pepper este un parfum aromatic condimentat care a fost lansat in anul 2015. Creatorul acestui parfum a fost Jacques Chabert.  Apa de toaleta are acorduri condimentate de piper negru si de ghimbir care sunt urmate de notele de mijloc de piper negru, piper roz, pimento si ambra.

Notele de baza care se simt cel mai bine si care sunt cele mai complexe sunt de lichen, vetiver, cedru si pielarie.

Molton Brown Heavenly Gingerly

Molton Brown Heavenly Gingerly este un parfum deosebit. Acesta a fost lansat in anul 2015.  Inca de la prima aroma vom simti acordurile condimentate de ghimbir si de cuisoare. In plus pe parcurs ce ne obisnuim cu parfumul simtim aromele florale de crin, iasomie si tuberoza.

La baza parfumului ne putem lasa cuprinsi de notele lemnoase de mosc, cedru si de lemn de santal.

Molton Brown Orange & Bergamot

Este un parfum citric unisex care a aparut pe piata in anul 2019. Creatorul acestui parfum este Beverley Bayne iar aroma sa fresh este cu totul deosebita. Notele de varf sunt oferite de bergamot, portocala amaruie,  portocala, petit grain si galbanum. Pe masura pe parfumul ramane pe piele se simt notele de mijloc date de cuisoare, neroli, trandafir si ylang –ylang.

Bineinteles ca aroma profunda a parfumului este data de notele de baza care sunt mosc, vetiber, lemn de santal si balsam de Peru.

Molton Brown Coastal Cypress & Sea Fennel 

Molton Brown Coastal Cypress & Sea Fennel este un parfum aromatic acvatic unisex care a fost lansat in anul 2019. Creatorul acestui parfum a fost Carla Chabert.

Parfumul isi face simta prezenta prin note fine de bergamot, frunze de smochin, ghimbir si cardamom. Dupa care la scurt timp isi fac aparitia notele de mijloc care sunt note marine, chiparos, iasomie si olubanum.  La final te vei simti cu totul aparte deoarece notele de baza sunt cele care fac diferenta. Aceste note atat de intense si de spectaculoase sunt pielarie, cedru, vetiver si mosc.

Pe langa aceste parfumuri renumite Molton Brown, are o impresionanta colectie de creme si geluri de dus.  Toate aceste produse de ingrijire corporala se bucura de arome fantastice dar si de o textura de neegalat.

Iti poti rasfata pielea in fiecare zi si te poti lasa dezmierdata de cele mai fine si cele mai intense arome. Molton Brown este alegerea persoanelor care apreciaza calitatea si luxul. Aromele fine ale acestor creme si gelurile de dus te vor face sa te simti speciala.


Review-uri