Ingrjirea parului vopsit cu Alfaparf Milano - vezi ofertele noastre pentru gamele Semi Di Lino Blonde si Brunette

Ingrjirea parului vopsit  cu Alfaparf Milano  - vezi ofertele noastre pentru gamele Semi Di Lino Blonde si Brunette

Alfaparf Milano a surpins o mulțime de femei cu soluțiile sale pentru îngrijirea parului vopsit atat pentru părul brunet, cât și pentru cel blond.

Gamele de îngrijirea a parului Alfaparf Milano Semi Di Lino pentru neutralizarea tonurilor de galben și portocaliu îți ajută părul să își păstreze strălucirea folosind produse precum:  șamponul, balsamul, setul și spray-ul pentru netralizarea tonurilor de galben Alfaparf Milano Blonde și șamponul, balsamul și setul Alfaparf Milano Brunette.

Semi di Lino Blonde este linia de tratament creată pentru a pune în valoare părul argintiu și blond, fie el natural sau decolorat. Neutralizează tonurile galbene nedorite, revigorează fibra capilară și oferă hidratare obținând un păr mătăsos și strălucitor, folosind tehnologii precum: blue light shield, blonde recovery și pigment violet.

„ Sunt foarte multumita de acest produs de la Alfaparf spre deosebire de alte produse destinate parului blond care usuca parul. Acest produs are urmatoarele beneficii: hidrateaza parul, are un miros placut, neutralizeaza rapid tonurile neplacute de galben, este un produs vegan si se poate aplica fara manusi, deoarece nu coloreaza pielea! Recomand cu incredere! Testat!
Madalina DOBRE

Semi di Lino Brunette este linia de tratament creată pentru a pune în valoare părul castaniu și brunet, fie el natural sau vopsit. Neutralizează tonurile portocalii nedorite, revigorează fibra capilară și oferă hidratare obținând un păr mătăsos și strălucitor, folosind tehnologii precum: brunette recovery, blue light shield și pigment albastru.


„ Recomand cu încredere! Este pentru prima dată când părul meu este de un negru perfect! Funcționează și pe părul vopsit și îmi place foarte mult ca pe lângă faptul că neutralizează tonurile portocalii, lasă părul ușor de pieptănat și aranjat și îi dă o strălucire naturală. Ma bucur că am descoperit această gamă. Nu va mai lipsi din Baia mea . ”
Vera Brad
Taguri:

Review-uri - Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate pentru urmatoarea comanda.