Parfumuri legendare Xerjoff

Parfumuri legendare Xerjoff

 Parfumurile Xerjoff  sunt un adevarat simbol al excelentei si a rafinamentului artistic. In anul 2004 Sergio Momo a infiintat Xerjoff  International,  ca expresie a unei calatorii pe taramul al parfumurilor rare.  Parfumurile Xerjoff  se bucura de o afinitate magica intre minunile naturii dar si maestria artizanilor italieni.

In plus Xerjoff  inseamna pastrunderea intr-un univers cu totul parte unde perceptii si senzorialul se intalnesc cu luxul desavarsit.

In realizarea acestor parfumuri se folosesc ingrediente din care se obtin aromele unicate. In plus se foloseste o tehnologie inovatoare si materiale foarte rare si speciale precum aurul, cuartul sau fragmente de metorit.

Sergio Momo a ajuns la Bucuresti sa isi prezinte parfumurile si a declarat “În industria luxului calitatea, designul sau inovaţia înseamnă mai mult decât în oricare alt sector şi contează mai mult decât preţul. Prin natura sa, luxul nu este accesibil tuturor. Sigur, vremurile pe care le trăim sunt dure, dar, pe de altă parte, calitatea face diferenţa”.

   Cele mai comandate parfumuri Xerjoff 

Xerjoff V Muse

Xerjoff V Muse este un parfum Chypre Fructat unisex.  A fost lansat in anul 2019 iar notele sale de varf sunt prune, piele si flori albe. Florile de mijloc sunt iasomie, labdanum si Davana, notele de baza sunt zmeura, ambra, rasina benzoica si paciuli.

Este un parfum unisex din gama Luxury si poate fi purtat cu succes atat de o femeie cat si de un barbat. Il poti purta atat pe timpul zilei cat si pe timpul noptii.

Xerjoff V Erba Pura

Xerjoff V Erba Pura este un parfum care se bucura de un amestec interesant, modern dar si delicios de citrice mediteraneene si de fructe dulci. In plus are o baza senzuala si oriental ambrata. Notele sale de mijloc si de baza ascund un mic secret, mai exact o molecula pretioasa extrasa dintr-o iarba indiana rara.

Pura este un parfum care se bucura de un efect olfactiv catifelat si foarte persistent. In plus iti va scoate in evidenta aura personala. In notele de baza sunt ambra,mosc alb si vanilie de Madagascar.

Xerjoff V Opera

Xerjoff V Opera este un parfum complex cu notele lemnoase florale. Parfumul a fost lansat in anul 2019 iar creatorul acestuia a fost Chris Maurice. Notele de varf ale acestuia sunt fructe si trandafir turcesc, notele de mijloc sunt nucsoara, ylang –ylang, ambra si pielarie iar notele de baza sunt vanilie, paciuli, cedru de Virginia, mosc si vetiver de Haiti.

Este un parfum unisex care poate fi purtat in orice moment al zilei.

Xerjoff V Soprano

Soprano provine din cuvantul italian “ sopra” care inseama “ mai sus”. Soprano este un parfum bogat care te va transporta intr-o alta dimensiune. In plus are o compozitie bogata de flori amestecate intr-un mod magic cu notele albe de lapte si de iasomie, frezii si litchi oriental. Putem spune ca acest parfum este o adevarata opera de arta.

Xerjoff V Soprano este un parfum unisex care se bucura de un real succes atat in randul femeilor cat si in randul barbatilor. Se poate purta in orice moment al zilei dar si la evenimentele speciale.


Produse asociate


 

Review-uri - Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate pentru urmatoarea comanda.