Colectia de nisa, Bvlgari Le Gemme

Colectia de nisa, Bvlgari Le Gemme

Bvlgari Le Gemme  este o colectie realizata din parfumuri cu totul unice. Fiecare parfum este prezentat intr-un flacon cu silueta ca de amfora greceasca sau romana si care a avut ca sursa de inspiratie o piatra pretioasa.

“Este un proiect special conceput cu intentia de a deveni in timp reprezentativ pentru brandul nostru",  a spus Valeria Manini, managing Bvlgari Parfums. Valeria a inceput sa lucreze la colectia “ Le Gemme”  acum trei ani "Ideea de plecare a fost sa acordam atentie simbolisticii pietrelor pretioase, de care multi oameni sau chiar giuvaieri au uitat in decursul timpului. La fel cum au existat un drum al ceaiului si al matasii, noi cream un "drum al pietrelor pretioase", fiecare parfum din serie putand fi asociat unei stari sufletesti,” spune  Manini.

 Cele mai cunoscute parfumuri Bvlgari Le Gemme 

Bvlgari Le Gemme Veridia

Bvlgari Le Gemme Veridia este un parfum Oriental Condimentat de dama. Acesta a fost lansat in anul 2018 iar creatorul sau a fost Alberto Morillas.

Notele de varf ale acestui parfum sunt galbanum, aglica, bergamot, chiparos, portocala si salvie. Notele de mijloc sunt: tamaia, iasomia si piperul. Notele de baza sunt: vanilie de Bourbon, paciuli , lemn ambrat dar si ciocolata amaruie si fac ca acest parfum sa fie unul complex si senzual.

Este un parfum puternic care este perfect pentru o femeie stilata si care stie intotdeauna ce vrea. Se poate purta atat pe timpul zilei cat si seara sau la un eveniment.

Bvlgari Le Gemme Nylaia

Bvlgari Le Gemme Nylaia este un parfum oriental de dama care a fost lansat in anul 2018. Creatorul acestui parfum este Alberto Morillas.

Compozita acestuia este bogata si ne va invalui cu arome fine de bergamota, hedione, piersica si piper roz. In plus notele de mijloc de iris si iasomie sambac te vor face sa te simti cu adevarat speciala. Acestea sunt completate de ambra, mosc alb, orris, lemn de chihlimbar, lemn de santal si vanilie si toate astea ii ofera parfumului persistenta.

Este un parfum perfect pentru o femeie gratioasa, feminina care adora sa fie autentica. Cu ajutorul acestui parfum te iti vei pune in valoare latura delicata si sensibila.

Bvlgari Le Gemme Ashlemah

Bvlgari Le Gemme Ashlemah  este un parfum inspirat de Ametist, piatra sacra si este simbolul echilibrului perfect. Aceasta piatra pretioasa ne invita la meditatie, la cunoastere dar si la spiritualitate.

Ametistul este de cele mai multe ori asociat cu divinitatea si cu puritatea.  Parfumul Bvlgari Le Gemme Ashlemah   este un parfum floral de dama care a fost lansat in anul 2014. Creatorul acestui parfum a fost Daniela (Rochas) Andrier. Compozita parfumului este una bogata  cu arome de violeta, lavanda si heliotrope. Este un parfum vaporos, luminos si radiant care va scoate in evidenta o femeie gratioasa, delicata si care adora sa iasa in evidenta prin gusturile sale fine.

Bvlgari Le Gemme este colectia potrivita pentru femeile pretentioase care isi doresc de fiecare data mai mult. Toate parfumurile prezente in aceasta colectie sunt lucrate cu mare finete, capacul acestora se prezinta ca o coroana regala cu bucle de aur si avand culori cat mai intense. Notele puternice si senzuale nu fac decat sa lase o amprenta inconfundabila pe pielea fiecare femei care le poarta.

Review-uri