Colectia de ceasuri
Colectia de genti
Colectia de bijuterii
Colectia ochelari de soare

Orice doamna si domnisoara isi doreste o garderoba completa. Din acest motiv, gentile, ochelarii de soare, ceasurile, bijuteriile si accesoriile nu pot lipsi din graderoba ta. Cu ajutorul lor vei reusi sa iti creezi de fiecare data tinute perfecte.

Gentile sunt accesoriile care nu trebuie sa lipseasca din nicio tinuta. Poti alege genti care sa iasa in evidenta si care sa se potriveasca de minune cu nevoile tale de zi cu zi.

Gentile supradimensionate sunt practice iar cele cu dimensiuni mici sunt cochete. In cadrul magazinului nostru online vei descoperi mai multe modele de genti care sa se potriveasca de minune cu orice tinuta.

Ochelarii de soare sunt niste accesorii care au un rol estetic si de protectie a vederii. Lentila ochelarilor trebuie sa ne protejeze impotriva razelor UV iar forma ochelarilor trebuie sa acopere complet ochiul.

Ochelarii de soare sunt eficienti chiar si atunci cand este vorba de o lumina artificiala puternica. Ii poti folosi cu incredere daca suferi de sensibilitate la lumina sau daca ai anumite afectiuni ale ochilor.

Ceasul este un detaliu foarte important care poate completa cu succes orice tinuta. Acesta trebuie sa se armonizeze perfect cu personalitatea noastra. Ceasul este un simbol al elegantei si poate completa perfect orice tinuta.

OPPIDUM