Suplimente pentru articulatii
Supliemnte alimentare cancer antitumorale
Suplimente alimentare pentru energie si vitalitate
Suplimente alimentare pentru imunitate
Suplimente alimentare pentru sistemul nervos
Suplimente alimentare pentru sistemul digestiv
Suplimente alimentare pentru viata sexuala
Suplimente alimentare pentru ficat
Suplimente alimentare cu vitamine si minerale

Suplimentele naturiste sunt produse pe bază de ingrediente naturale, cum ar fi plante, vitamine, minerale și alte substanțe naturale, care sunt utilizate pentru a îmbunătăți sănătatea și a preveni sau trata anumite condiții medicale.

Aceste produse sunt disponibile sub diferite forme, cum ar fi:

  1. Comprimate sau capsule: Acestea sunt cele mai comune forme de suplimente naturiste și pot fi administrate oral, cu apă.

  2. Pulberi sau granule: Acestea pot fi amestecate cu apă, sucuri sau alte lichide și administrate oral.

  3. Extracte lichide: Acestea sunt forme concentrate de suplimente naturale, care pot fi administrate oral, sub formă de picături sau prin adăugarea în băuturi.

  4. Ceaiuri și infuzii: Acestea sunt amestecuri de plante medicinale care pot fi preparate sub formă de ceai sau infuzie și administrate oral.

Pe HIRIȘ.ro veți găsii o gama variata de suplimente naturiste pentru toate tipurile de afecțiuni precum: suplimente pentru întărirea sistemului imunitar, suplimente pentru memorie și concentrare, pentru articulații, viață sexuala și echilibrare hormonala, depresie, stres, anxietate, suplimente pentru cancer și antitumorale, pentru energie și vitalitate, pentru memorie și concentrare, suplimente apicole sau suplimente pentru detoxifiere, pentru remodelare corporala și suplimente ce ajuta corpul să lupte împotrivă răcelii și a gripei.