Gama de parfumuri pentru femei
Seturi cadou cu parfumuri
Gama de parfumuri pentru barbati
Gama de parfumuri arabesti
Gama de parfumuri de nisa
Gama de parfumuri pentru copii

Te invitam in imbietoarea lume a parfumurilor de la Hiris.ro. Oferta noastra este una complexa care include mii de parfumuri de lux, parfumuri arabesti, parfumuri unisex, parfumuri pentru copii si parfumuri pentru casa.

Punem la dispozitia clientilor nostri de fiecare data cele mai noi parfumuri. Ne rasfatam clientii ori de cate ori avem ocazia cu discount-uri frumoase la o gama cat mai mare de parfumuri.

Datorita site-ului nostru prietenos dar si a filtrelor de cautare vei reusi sa iti gasesti intr-un timp scurt parfumul mult dorit. Parfumurile iti ofera buna dispozitie, iti stimuleaza simturile si iti fac ziua mai frumoasa. Un parfum bun iti va da mai multa incredere in tine si te va insoti la fiecare pas.

Alege parfumul care te reprezinta

Intensitatea parfumului este un criteriu important. Cu cat concentratia este mai mare cu atat parfumul este mai intens si mai persistent. Calitatea ingredientelor este un alt factor important care ii poate asigura unui parfum calitatea.

Care este compozitia parfumului

Asa cum poate ai observat parfumurile se schimba in timp. Compozitia acestora evolueaza in trei etape consecutive, dupa cum urmeaza:

Note de varf

Notele de varf reprezinta ceea ce simti imediat dupa aplicare. Acestea sunt formate din tonuri usoare al caror scop este acela de a atrage atentia.

Note de mijloc

Incep sa se dezvolte dupa 15 minute si persista 2-3 ore. De cele mai multe ori sunt note florale, note de fructe sau tonuri verzi.

Note de baza

Se pot simti dupa o jumatate de ora si persista cateva ore. Aromele sunt complexe si sunt de cele mai multe ori lemnoase, mosc, ambra sau acorduri orientale sau vanilie.