Cumpara fara griji - banii inapoi dupa Black Friday!Vrei sa cumperi dar iti este teama ca vei prinde preturi mai bune de BlackFriday? Comanda fara griji, pentru ca HIRIS iti da diferenta inapoi daca produsele tale vor fi la Reducere de BlackFriday. Campania de Black Friday se va desfasura in intervalul 16-18 Noiembrie 2018 iar banii se vor returna numai pentru produsele care intra la promotie pe site-ul nostru HIRIS.ro in acest interval.


Pentru toate produsele achizitionate in data de 14 si 15 Noiembrie 2018 vei primii in cont diferenta de bani dintre pretul de pe factura de achizitie a produsului si pretul cu discount afisat in site in ziua de Black Friday. Campanie valabila doar pentru produsele comercializate de HIRIS.ro


 In concluzie, nu trebuie sa iti mai fie teama sa cumperi inainte de promotia Black Friday 2018 de pe 16 Noiembrie. Practic platesti de pe acum la pret de Black Friday!


 1. ORGANIZATORUL PROMOTIEI

Organizatorul promotiei  „Cumpara fara griji - banii inapoi dupa Black Friday!”  este  SC HIRIS RETAIL GROUP SRL: J40/14013/2014, C.U.I.: RO33865092, Adresa: Ziduri intre Vii, Nr 19

2. DURATA
Perioada in care se va desfasura promotia "Cumpara fara griji - banii inapoi dupa Black Friday! ” este 14-15 Noiembrie 2018

 3. PROCEDURA

  1. Observi ca produsul achizitionat inainte de Black Friday in zilele de 14-15 Noiembrie 2018 a intrat in promotia Black Friday;
  2. Ne trimiti un e-mail pe adresa info@hiris.ro cu o solicitare de returnare a banilor care sa contina datele tale, numarul comenzii si modalitatea  prin care doresti sa primesti banii (prin transfer bancar sau voucher de cumparaturi).
  3. In termen de  maxim 14 zile de la primirea  solicitarii de returnare a banilor vei primi diferenta de bani dintre pretul pe care l-ai platit ( cel de pe factura de achizitie) si pretul la care a fost produsul afisat in site in ziua de Black Friday.
  4. Sub incidenta acestei campanii intra numai produsele care vor avea pretul cu discount afisat  in site-ul nostru HIRIS.ro, in cadrul promotiei de Black Friday.

In aceasta Campanie sunt eligibile numai produsele care intra in promotia Black Friday si care au fost achizitionate in 14 Noiembrie 2018 si 15 Noiembrie 2018.

Data limita de trimitere a solicitarilor de returnare a banilor este 31 Decembrie 2018.

4. PARTICIPANTI 
La promotia "Cumpara de pe acum la pret de Black Friday" poate participa orice persoana fizica sau juridica. Aceasta promotie se aplica celor care au cumparat produse de pe HIRIS.ro in data de 14 Noiembrie 2018 si 15 Noiembrie 2018. In cazul in care produsul cumparat in aceasta perioada va intra in promotia Black Friday,  clientul poate solicita restituirea dierentei de bani dintre pretul platit (cel de pe factura de achizitie a produsului) si cel afisat de Black Friday 2018.

 5. CONDITII DE PARTICIPARE

Pentru ca inscrierile sa fie considerate valide, persoanele fizice sau juridice inscrise trebuie sa indeplineasca toate conditiile privind dreptul de participare, astfel cum sunt specificate la Art. 3 din Regulament; 

6. MODALITATEA DE ACORDARE A PREMIILOR
Diferenta de bani se va plati in termen de maxim 14  zile de la data trimiterii e-mailului de solicitare de plata, prin metoda de plata aleasa de client: fie prin transfer bancar, fie printr-un voucher de cumparaturi.

7. REGULAMENTUL 
Regulamentul de participare/desfasurare este disponibil, in mod gratuit, oricarui solicitant (si/sau participant), pe website-ul  HIRIS.ro  

8. FORTA MAJORA
Forta majora reprezinta orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevazut de catre organizator, inclusiv imposibilitatea organizatorului, din motive independente de vointa sa si a carui aparitie pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin regulament. 
Daca intervine situatia de mai sus, sau intervine o situatie de forta majora care impiedica sau intarzie total sau partial executarea regulamentului si continuarea "Cumpara fara griji - banii inapoi dupa Black Friday!", organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata conform art. 1082 si 1083 din Codul Civil. 
Daca organizatorul invoca forta majora, este obligat sa comunice participantilor la promotia  "Cumpara fara griji - banii inapoi dupa Black Friday!" existenta acesteia, in termen de 5 zile lucratoare de la aparitia cazului de forta majora, Cazul de forta majora va fi comunicat pe website-ul organizatorului www.HIRIS.ro

9. INCETAREA PROMOTIEI
Prezenta promotie poate inceta in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora sau in cazul schimbarii cadrului legislativ, astfel incat organizarea si desfasurarea promotiei cu caracter promotional sa presupuna marirea bugetului alocat acestui proiect. 

10. TEMEIUL LEGAL
Prezentul regulament este in conformitate cu prevederile O.G. nr 99 / 2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, H.G. nr 333 / 2003 Norme metodologice de aplicare a O.G. 99 / 2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata si legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. 

11. LITIGII
In eventualitatea unei dispute asupra validitatii unei inscrieri, decizia comisiei este definitiva. Prin participarea la aceasta promotiei,participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament. Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la promotie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica datele si durata promotiei si va face public acest lucru. 

12. ALTE REGLEMENTARI
Reclamatiile cu privire la cerintele de restituire a sumelor dupa incheierea termenului de solicitare de plata ( 31 decembrie 2018 ) nu vor fi luate in considerare si nu vor fi responsabilitatea organizatorului. 
In caz de tentative sau  frauda a sistemului, abuz sau orice acte de natura a afecta imaginea organizatorului, acesta isi rezerva dreptul de a lua toate masurile necesare pentru remedierea situatiei aparute. 
Organizatorul va lua toate masurile necesare pentru desfasurarea campaniei in conditiile normale, conform celor prezentate, insa nu isi asuma raspunderea pentru eventualele nemultumiri, contestatii ale participantiilor, care nu vizeaza incalcari ale cadrului legislativ in vigoare. 

13. ALTE CLAUZE
Prezentul regulament de participare / desfasurare este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant, care poate fi solicitat la adresa sediului organizatorului din Bucuresti sector 2, Ziduri intre Vii, Nr 19, Corp A, eta 21, sau pe website-ul  www.hiris.ro 


  
  

BRANDURI

  
HIRIS info
Termeni si conditii
Confidentialitate
STIATI CA?
ANPC
Politica de Cookies
Program de afiliere
Voucher reducere
Selectie Cadouri Originale
Cum platesc?
Conciliere

SC HIRIS RETAIL GROUP SRL

by HIRIS Group

Adresa: Str. Dumitru Slugeru 19 (fosta Ziduri intre Vii),
corp A, Etaj 21, Sector 2 (complex Doamna Ghica Plaza)
Cod de Inregistrare Fiscala: RO33865092
Numar Registrul Comertului: J40/14013/2014

Copyright © 2008 - 2018 HIRIS.ro Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.
 
  

Concurs newsletter!

Vezi pagina concursului sau
te poti inscrie de aici ↓