Cum comand?

La HIRIS.ro cumparaturile online sunt foarte usoare avand toate informatiile necesare despre fiecare produs in parte. Pentru a comanda produse de pe HIRIS.ro aveti la dispozitie urmatoarele metode:

 

1. Pe site prin intermediul cosului de cumparaturi

- Cu ajutorul meniului din stanga navigati prin categoriile de produse sau puteti vizualiza articolele dupa lista producatorilor. Aveti posibiliatea de a ajunge usor le produsul dorit selectand categoriile din care face parte produsul (brand, pret, sex, note, stil, gen).

- Odata ce ati gasit produsul dorit apasati butonul Adauga in cos. pe care il gasiti la fiecare produs, sub pretul acestuia.

- Dupa apasarea butonului Adauga in cos veti fi trimis in pagina de continut al cosului de cumparaturi, unde puteti modifica cantitatea produselor, puteti sterge produse, tot aici veti vedea costul total si de asemenea puteti finaliza comanda sau sa va continuati cumparaturile. Pagina ce detine cosul de cumparaturi o puteti accesa de pe oricare pagina a site-ului prin apasarea butonului cosul meu din dreapta-sus. Apasati Actualizeaza cosul, apoi butonul Spre finalizarea comenzii, daca ati adaugat toate produsele dorite. Veti fi redirectionat catre pagina cu datele personale, alegerea metodei de transport si de plata. Dupa ce ati completat toate campurile necesare, apasati butonul Finalizare Comanda.

- Dupa plasarea comenzii, veti primi un e-mail de confirmare cu detaliile comenzii Dvs, produse, cantitate, pret si valoare totala. 

- Veti fi contactat telefonic pentru validarea comenzii.

- Livrarea se va face in 24 ore, prin serviciile de Curierat rapid.

 

 2. Telefonic la unul dintre numerele: 0724.216.216; 0749 216 216.

Suntem aici pentru a va ajuta in a alege si a cumpara produsul dorit!

Personalul nostru calificat este gata sa va ajute cu orice problema sau intrebare, de luni pana sambata: Luni – Vineri 10:00-20:00, Sambata 10:00-15:00.

 

3. De asemenea, puteti sa ne contactati pe:

-       Mail la adresa:

-       Facebook: https://www.facebook.com/HIRIS.group/

 

Nota : Odata cu achizitionarea si lansarea comenzii, clientul accepta conditiile si termenii de utilizare si isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea pe magazinul virtual www.hiris.ro.  

 

Spor la cumparaturi!

 

 

Echipa site-ului: www.Hiris.ro by HIRIS Group