Dacia Plant este in topul celor mai bune firme producatoare de tincturi, comprimate, ceaiuri si remedii naturale, din Romania. Notorietatea produselor care poarta marca Dacia Plant este asigurata si de preocuparea sa constanta de a oferi, la cele mai convenabile preturi, remedii de o mare eficienta terapeutica. Pentru a pune acest deziderat in practica, specialistii Dacia Plant acorda o atentie deosebita realizarii retetelor care se afla la baza remediilor, precum si selectarii plantelor folosite.

Toate produsele Dacia Plant sunt realizate din ingrediente 100% naturale, nu contin coloranti, conservanti, arome sau indulcitori artificiali.

 

Plantele folosite ├«n produsele Dacia Plant sunt crescute ├«n culturile bio ale companiei sau sunt achizi╚Ťionate din re╚Ťeaua de produc─âtori parteneri, pentru a ├«ntruni cele mai exigente standarde de calitate. Crescute, culese, uscate ╚Öi p─âstrate dup─â reguli stricte, plantele ├«╚Öi p─âstreaz─â ├«ntregul complex de substan╚Ťe bioactive.

Acestea devin apoi comprimate, tincturi, ceaiuri etc, toate produse ├«ntr-un spa╚Ťiu controlat computerizat de o unitate HVAC, ce monitorizeaz─â ╚Öi regleaz─â parametrii de clim─â - temperatur─â, umiditate ╚Öi puritate a aerului, asigurat─â de filtrele HEPA H14, ce re╚Ťin microorganismele ├«n propor╚Ťie de 99,999%.

Prin suplimentele sale 100% naturale, f─âr─â conservan╚Ťi sau alte substan╚Ťe chimice, Dacia Plant ofer─â s─ân─âtate din surse naturale celor care caut─â solu╚Ťii eficiente ╚Öi de durat─â.