Termeni si conditii

CONDITII DE UTILIZARE


Vizitarea si achizitionarea produselor de pe site-ul www.hiris.ro by HIRIS Group implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. www.hiris.ro este administrat de catre HIRIS Group, SC HIRIS RETAIL GROUP SRL

Partenerul comercial al clientului persoana fizica sau juridica, Hiris.ro by HIRIS Group, are in proprietate, vinde catre clientii sai produsele prezentate pe site si incaseaza de la acestia contravaloarea lor. Hiris.ro by HIRIS Group furnizeaza bunurile si serviciile care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a acestor termeni si conditii. Hiris.ro isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.hiris.ro, fara a fi necesara in acest sens notificarea prealabila a utilizatorilor. Site-ul www.hiris.ro este gazduit de serverele xservers si nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza (inclusiv modificari, setari, up-grade-uri, etc). Hiris.ro nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.hiris.ro , indiferent de natura acestora - pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta integral proprietarii lor.
DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)


Intregul continut al site-ului www.hiris.ro, incluzand texte, grafica, programe si orice alte date, este proprietatea Hiris.ro si/sau a asociatilor/partenerilor/furnizorilor sai si este protejat conform Legii nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare, cat si a legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al SC HIRIS RETAIL GROUP SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
ACCES SITE


Site-ul www.hiris.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica sau reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Hiris.ro, fara acordul scris al acestuia. Prin accesarea site-ului www.hiris.ro , folosirea, vizitarea, achizitionarea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate Hiris.ro, comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la Hiris.ro in format electronic, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

DATELE PERSONALE


Hiris.ro by HIRIS Group, SC HIRIS RETAIL GROUP SRL, stocheaza si prelucreaza datele cu caracter persona  in conformitate cu Legea 677/2001, cu modificarile si completarile ulterioare. Utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale de pe site-ul www.hiris.roHiris.ro  nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre Hiris.ro si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului informatii referitoare la comenzilor, eventualele promotii, etc.
Datele personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

DREPT APLICABIL. LITIGII


Prin folosirea (vizitarea sau achizitionarea de produse) de pe site-ul www.hiris.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si  Hiris.ro si asociatii/ partenerii/ afiliatii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre Hiris.ro si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

  


RESPONSABILITATE


Hiris.ro by HIRIS Group nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site in scopul comercializarii acestora. De asemenea, imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu titlu informativ, produsele efectiv livrate putand avea caracteristici diferite din punct de vedere al culorii, aspectul, etc.

Hiris.ro nu garanteaza, de asemenea, nici disponibilitatea a produselor afisate, motiv pentru care societatea va avea dreptul de a nu onora partial sau integral o anumita comanda in cazul in care anumite produse nu mai apar in oferta curenta a furnizorului sau nu sunt disponibile din alte motive (lipsa momentana din stoc, epuizarea editiei, etc). In cazul in care clientul a achitat in avans comanda, acesta va primi inapoi suma achitata. In toate cazurile in care produsele nu se pot livra, clientul va putea cere doar returnarea imediata a sumelor incasate deja de Hiris.ro, dar nu si alte despagubiri.
Valoarea maxima a obligatiilor site-ului www.hiris.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de Hiris.ro de la respectivul client. Dupa trecerea a 24 de ore de la expedierea produselor, site-ului Hiris.ro nu i se mai poate cere in nici un fel returnarea banilor.
Produsele, atunci cand este cazul, vor fi insotite de certificatul de garantie in original.
Hiris.ro si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare pe site in ceea ce priveste preturile sau alte date/detalii legate de produse, direct sau indirect. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, site-ul www.hiris.ro isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.
PRETURI


Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte.
Hiris.ro va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre Hiris.ro, in conformitate cu legislatia in vigoare.Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii si achizitionarea produselor, clientul accepta fara obiectii conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

 

Echipa site-ului: www.hiris.ro by HIRIS Group

  
  

BRANDURI

  
HIRIS info
Termeni si conditii
Confidentialitate
Feed-uri RSS
STIATI CA?
ANPC
Politica de Cookies

SC HIRIS RETAIL GROUP SRL

by HIRIS Group

Adresa: Str. Ziduri intre Vii, nr. 19, corp A, Etaj 21
Sector 2 (complex Doamna Ghica Plaza), Bucuresti
Cod de Inregistrare Fiscala: RO33865092

Copyright © 2008 - 2017 HIRIS.ro Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.
 
  

Concurs newsletter!

Vezi pagina concursului sau
te poti inscrie de aici ↓