CONDITII DE RETURNARE

Produsele achizitionate de pe site-ul www.hiris.ro pot fi returnate sau inlocuite in baza Ordonantei nr. 34/2014, cu completarile si modificarile ulterioare, privind regimul juridic al contractelor la distanta.

 

In termen de maxim 14 zile lucratoare de la momentul intrarii in posesia coletului, clientul poate solicita inlocuirea (daca acest lucru este posibil) sau returnarea produselor achizitionate. In cazul returnarii produselor fara a fi necesara inlocuirea acestora, banii vor fi rambursati in termen de maxim 14 de zile de la retur, prin transfer bancar intr-un cont in LEI furnizat de catre client, in urmatoarele conditii:

 

1.Produsele returnate sa fie in stare perfecta, intacte, sigilate (in cazul produselor sigilate cu folie de plastic, aceasta sa fie intacta - nedesfacuta), nefolosite. Nu se accepta pentru returnare produse care prezinta forme de consum sau uzura, cu ambalajul desfacut sau desigilat.

 

2. Daca motivul solicitarii de inlocuire sau returnare il reprezinta o eroare a HIRIS.ro, costurile de returnare a produselor sunt suportate de catre comerciant.

 

3. Inlocuirea sau returnarea coletului fara motiv sau daca motivul nu este imputabil HIRIS.ro: costurile de transport in vederea returnarii produselor sunt suportate de catre client, chiar daca la momentul achizitiei transportul a fost gratuit.

  

Procedura de returnare si inlocuire: 

  • cumparatorul va trimite la contact@hiris.ro o cerere cu subiectul "cerere de retur" in care informeaza comerciantul cu privire la solicitarea de retragere din contract si in care se vor specifica datele cumparatorului, adresa de e-mail folosita la inregistrarea contului, numarul comenzii, numarul facturii si data emiterii, un cont IBAN in RON pentru returnarea sumei aferente produsului/ produselor;

  • in maxim 48 de ore cumparatorul va primi un e-mail pentru a confirma procedura de retur, in cazul in care cererea indeplineste conditiile obligatorii de aplicare pentru produsele achizitionate;

  • costurile returnarii coletului vor fi suportate de catre cumparator sau nu conform conditiilor de mai sus. Coletul va contine produsul/produsele si documentele care l-au insotit iar returnarea lui se va face prin firma de curierat rapid.

  • dupa sosirea produselor in locatia HIRIS, personalul calificat va verifica si constata daca pentru aceste produse primite se aplica procedura de retur;

  • rezultatele finale constatate vor fi comunicate cumparatorului prin e-mail in maxim 48 de ore de la primirea produsului/produselor, acestea facand referire si la taxele speciale aplicate daca este cazul in procesul de retur produse;

  • rambursarea contravalorii se va face prin transfer bancar, in cel mult 14 de zile de la data la care comerciantul aproba cererea de retur.

Echipa HIRIS.ro by HIRIS Group

  
  

BRANDURI

  
HIRIS info
Termeni si conditii
Confidentialitate
Feed-uri RSS
STIATI CA?
ANPC
Politica de Cookies

SC HIRIS RETAIL GROUP SRL

by HIRIS Group

Adresa: Str. Dumitru Slugeru 19 (fosta Ziduri intre Vii),
corp A, Etaj 21, Sector 2 (complex Doamna Ghica Plaza)
Cod de Inregistrare Fiscala: RO33865092
Numar Registrul Comertului: J40/14013/2014

Copyright © 2008 - 2018 HIRIS.ro Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.
  

Concurs newsletter!

Vezi pagina concursului sau
te poti inscrie de aici ↓